Faaliyetlerine otopark hizmetleri ile baslayan firmamız, üç kardeşin ortak girişimi olarak, three star rent a car, 2002 yılında Taksim’de kurulmuştur. Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek 250 araçlık filoya ulaşmıştır. THREE STAR RENT A CAR Türkiye’nin bütün havalimanlarına araç teslimiyle (7/24) kesintisiz hizmet vermektedir.


VİZYONUMUZ

Araç kiralama hizmelerinde müşterilerimize daima kazanç sağlayan,dürüst,sorunsuz,kaliteli hizmet veren markalaşmış bir şirket olarak bilinilmektir.


MİSYONUMUZ

Araç kiralama hizmetlerinde, müşterilerimizin ihtiyaçlarını günümüz teknolojisiyle donatılmış güvenilir, kaliteli lüks araçları en iyi fiyat garantisiyle büyümemizin sürekliliğini sağlayarak Türkiye ve dünya geneline yayılmış bir şirket olabilmektir.


KALİTE ANLAYIŞIMIZ

Siz değerli müşterilerimize yenilikçi ve üstün kalitede araç kiralama hizmetleri verebilmektir. Bütün ekibimiz müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için var gücüyle çalışmaktadır, buna bağlı olarak THREE STAR RENT A CAR müşterileri her zaman daha iyi kaliteli hizmet alacağına inanmaktayız.

THREE STAR RENT A CAR, müşteri memnuniyetini ana hedef olarak benimseyen firmamız, aşağıdaki ilkeler doğrultusunda kalite politikasını oluşturmuştur:

• Ürün kalitemiz, kiralama öncesi ve kiralama sonrası hizmetlerimiz ile müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır.
• Uzman ve tecrübeli kadrosuyla. yerli ve yabancı müşterilerine makul fiyat ve yeni araç filosuyla sorunsuz araç kiralamanın avantajlarını sunmaktır
• Eğitim ve motivasyonu arttırıcı etkinlikler ile çalışanlarımızın verimliliğini arttırarak size üstün kalitede hizmet sağlamaktır.

THREE STAR RENT A CAR olarak, siz değerli müşterilerimizin beklentilerine tam anlamıyla karşılık verebilecek daha yüksek kalitede hizmet vermeyi hedefliyoruz Kiralama hizmetini nasıl yaptığımız hakkındaki yorumlarınız bizim için çok değerli. Yapacağınız geri bildirimler işimizi nasıl yaptığımız hakkında fikir edinmemizi sağlarken; Neleri düzeltmemiz gerekitiğini, nasıl daha kaliteli hizmet verebiliz, beklentilerinizi önceden nasıl belirleyebiliriz sorularına yardımcı olacaktır

Sağlamış olduğumuz hizmeti beklentilerinize uygun gerçekleştiremiyorsak, personelimiz size karşı nezaketsizse,taleplerinize karşılık veremiyorsak kısacası herhangi bir sebep dolayısıla memnuniyetsizliğinizi bize mutlaka bildiriniz. Böylece hatalarımızı ne oldugunu bilir ve gereken düzeltmeleri hassasiyetle yaparız.

Verdiğimiz hizmetten memnunsanız, hizmet anlayışımız,personel kalitemiz beklentilerinizi karşılıyorsa lütfen memnuniyetinizi bizimle paylaşınız. Böylece motivasyonumuz ve kaliteli hizmet verme arzumuz daha da üst seviyelere ulaşacaktır.Memnun müşteri defterimizi doldurmayı unutmayınız.

Eğer farklı bir fikriniz veya yorumunuz varsa lütfen bunları bizimle paylaşın böylece birlikte daha mükemmeli yakalıyalım…Saygılarımızla THREE STAR RENT A CAR.


 

MEMNUNİYET VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ

Telefon : +90 (212) 255 4 222 numaralı telefonumuzdan “Müşteri İlişkileri” yetkilisine ulaşarak.

Faks : +90 (212) 237 0 124 numaralı faksa bildirim yaparak.

E-Posta : info@threestarrentacar.com adresine elektronik posta göndererek.

Internet : www.threestarrentacar.com adresinde bulunan memnuniyet anketimizi doldurarak.